Om os

FABRIKANT & FORHANDLER

Jesper er ejer af AD Cut ApS og er grundlægger af T2T2.dk. Han har 32 års erfaring inden for kabelbranchen. Virksomheden er beliggende i Haslev på Sydsjælland, hvor man producerer varerne lokalt. Firmaet har eksisteret siden 1996. T2T2.dk har lavet en aftale med Matcavi fra Italien som ene forhandler af bil ladekabler i hele Norden. Ladekablerne bliver produceret i Italien.

Jeg har de sidste mange år beskæftiget indenfor kabelverden , og da jeg for nyligt erhvervet mig en elbil, må jeg sige at jeg blev udfordret!

Stiktyper, faser og kilo watt og ladestander, abomenter, udenlandske webshops som jeg troede var danske osv.. væltede ind over mig.. Jeg forventede at jeg havde erfaringen på det punkt, men blev mildelstalt BLÆST bagover !! Derfor tænkte jeg om man ikke kunne gøre den del nemmere for alle de nye elbils ejere. Med kabel erfaringen i baglommen tog jeg til en af vores samarbejdspartnere, og fandt de have den rigtige løsning !

Et produkt der kunne dække over de fleste .. Type2 til Type 2. Derfor har jeg lavet denne shop, som kan hjælpe - ét ladekabel der dækker alle og samtidig er fremtidssikret.

Håber I kan se logikken. Et ladekabel som passer til stort set alle hybrid og elbiler.. også har jeg valgt et flot gult kabel .. du skal kun vælge længden, resten klare kablet."

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig snarest

Kontakt os